Întrebări Frecvente (FAQ)

De ce a dispărut butonul de emisie?

Butonul de emisie dispare atunci când te loghezi din nou prin Facebook. De fiecare dată când te loghezi prin Facebook se crează un portofel nou și emisiile noi deja vin pe noul portofel. Pe portofelul vechi nu mai poți face emisii și respectiv dispare butonul.

Dacă au rămas fonduri pe portofelul vechi, loghează-te prin opțiunea "Import Cont" folosind cheia privată a portofelului vechi și transferă fondurile spre portofelul nou.

Dacă ai nevoie să muți contul pe alt telefon sau ai reinstalat aplicația, folosește opțiunea "Import Cont" și cheia privată. Folosește login prin Facebook doar dacă ai pierdut cheia privată pentru a crea un portofel nou.

De ce soldul meu a devenit zero după logare repetată?

Cripto LEUL funcționează pe bază de portofel blockchain, când te loghezi prima dată, se crează un portofel nou de pe care poți efectua emisii. Portofelul este accesat folosind cheia privată care o poți găsi în secțiunea "Setări".

Dacă ieși din cont și te loghezi din nou prin Facebook, aplicația iți crează un portofel nou (deoarece noi nu avem acces la portofelul vechi, doar deținătorul cheiei secrete are acces la el). După ce te loghezi a doua oară, se crează un portofel nou cu soldul zero.

Pentru a transfera fondurile de pe portofelul cel vechi pe cel nou, trebuie să intri în portofelul vechi folosind cheia privată și să transferi fondurile pe adresa portofelului nou, apoi să intri în portofeul nou unde vei avea soldul și butonul de emisie.